Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, ha mantingut una reunió de treball amb el nou director territorial de Presidència de la Generalitat Valenciana a Alacant, Esteban Vallejo, que recentment prenia possessió del seu càrrec. Acompanyaven l’alcalde la regidora de Turisme i Comerç, Anna Alvado i el regidor de Seguretat Ciutadana, Vicent Ripoll.
 
Jaume Llinares valorava de forma molt positiva aquest encontre amb el representant de la Presidència de la Generalitat Valenciana en la província d’Alacant, un càrrec que apropa la Generalitat a les nostres comarques i que servirà per coordinar les accions entre les diverses administracions. ‘‘Hem tingut l’oportunitat de conèixer l’abast de les seues competències i presentar-li els diversos projectes que estem desenvolupant a Altea‘‘, indicava l’alcalde.

Pin It on Pinterest