Select Page

El dissabte 4 de juny conclou l’Escola Familiar 2016 amb un contacontes a càrrec d’Alberto Celdrán que porta per títol, ”Cuentos para soñar”. L’activitat tindrà lloc al centre de Formació de Persones Adultes d’Altea, situat al Camí de l’Algar junt a la Policia Local. És una activitat oberta i gratuïta per a les famílies, com ho ha sigut totes les sessions que han format part de la programació de l’Escola Familiar.

L’Escola Familiar, que va començar el passat mes de febrer, és una iniciativa de la regidoria d’Educació dirigida a les famílies dels alumnes dels CEIP d’Altea per tal que aprenguen en el procés educatiu dels menuts mitjançant la informació presentada, les experiències pròpies així com les compartides a les sessions.

Al llarg de les sessions celebrades s’han tractat diversos temes d’interès a l’hora d’educar als menuts, com la comunicació familiar, la sexualitat, la importància de la relació família-escola i com conciliar la vida familiar i laboral. “L’Escola Familiar ha tingut una molt bona acceptació i això motiva perquè seguim treballant en la mateixa línia i continuen oferint més edicions d’esta activitat”, ha informat la regidora de l’àrea, Vicenta Pérez.

Pin It on Pinterest