Select Page

Passat diumenge, 29 de maig, a les 10:30 hores, més de dos-centes persones es donaven cita a la Ciutat Esportiva per participar en una nova edició de la Volta a Peu, que enguany celebrava la seua 18ª edició. Amb un recorregut aproximat de 8 kilòmetres, la volta va transcòrrer per les partides Quinatanes, Barranquet, La Lloma, Pontet i Sant Roc, fins arribar de nou a la Ciutat Esportiva. El bon oratge va acompanyar als participants durant tot el recorregut, que va comptar amb punts d’avituallament per als assistents. Al finalitzar la volta, hi va haver sorteig de regals entre els participants.
Pere Barber, regidor d’Esports, valorava molt positivament esta activitat ”que és una de les que més acceptació té entre els alteans, i seguirem treballant per millorar-la”.

Pin It on Pinterest