Select Page

La regidoria d’Educació amb el suport de la regidoria de Trànsit, ha organitzat uns tallers d’educació vial per als alumnes de 4t, 5é i 6é de tots els centres escolars del municipi. Aquestes classes estan impartides per una agent de la Policia Local d’Altea.

Les classes consten de dos parts, en la primera s’imparteix la part teòrica i en la segona la pràctica. En aquesta segona part es fa una eixida de l’escola, amb la possibilitat de portar bicis, per a recórrer per un circuit vial preparat expressament per a aquesta pràctica.  

Vicenta Pérez, regidora d’Educació, conjuntament amb Vicent Ripoll, regidor de Trànsit, han destacat la importància d’educar en seguretat vial mitjançant estes campanyes amb les que es pretén sensibilitzar els escolars sobre la importància de la prevenció i sobre la necessitat d’una mobilitat segura, així com fomentar hàbits responsables a través de les diverses activitats que els escolars realitzen en estos tallers.

Pin It on Pinterest