Select Page
  • En la prova de 5,5 km, puntuable per al campionat nacional, les nadadores
    alteanes, Sandra Ortolá i Marina Lloret, aconsegueixen la primera i tercera
    posició, respectivament, de les seues categories

Més de 500 nadadors s’han donat cita durant el passat cap de setmana en Altea amb motiu de la celebració de la primera edició de la Mediterranean Coast Challenge. La competició, una travessia de natació en aigües obertes per les badies d’Altea i l’Alfàs del Pi, ha estat organitzada pel Club Natació Altea i Bolo y Baldomero Sport i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Altea.

La Mediterranean Coast Challenge consta de quatre modalitats de 2 km; 5,5 km, esta prova ha estat la primera etapa de la 2ª Edició del Campionat d’Espanya d’Aigües Obertes organitzada per la Real Federación de Natación; 10 km i 500 metres.

La competició va tindre lloc ahir diumenge, 15 de maig, en les diverses proves entre les badies d’Altea i l’Alfàs del Pi. En la prova de 5,5 km, puntuable per al campionat nacional, les nadadores alteanes, Sandra Ortolá (junior) i Marina Lloret (infantil), van aconseguir la primera i tercera posició, respectivament, de les seues categories.

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, acompanyat dels regidors d’Esports d’Altea, Pere Barber, i l’Alfàs del Pi, Luis Miguel Morant, van ser els encarregats d’entregar els trofeus als guanyadors. L’alcalde d’Altea felicitava els guanyadors i organitzadors per l’èxit de la prova, i manifestava el suport de l’Ajuntament pel fet que Altea torne a ser seu d’aquesta competició l’any vinent. L’alcalde també tenia paraules d’agraïment per a l’Ajuntament d’Alfàs del Pí, ‘’una localitat amb la que compartim badia i amb la que podem sumar esforços per a noves edicions de la Mediterranean Coast Challenge’’.

Previ a la competició, el dissabte, 14 de maig, va tenir lloc la presentació oficial de la Copa d’Espanya en un acte al Centre Cultural Juvenil d’Altea que va comptar amb la presència del president de la Real Federación Española de Natación, Ricardo Barreda.

  • Classificació de la Mediterranean Coast Challenge:

http://www.sportrun.es/?event=mediterranean-coast-challenge&event_date=2016-05-15

Pin It on Pinterest