Select Page

Anna Alvado, regidora de Comerç, ha presidit este matí la primera reunió de participació per valorar la ubicació de l’actual mercat ambulant de la fruita i la verdura a l’avinguda de La Nucia. A aquesta reunió han assistit els veïns i comerciants del carrer Filharmònica, anterior ubicació del mercadet, així com els propis venedors ambulants. Com ha avançat la regidora, el pròxim dia 24 de maig tindrà lloc la segona d’estes reunions, en aquest cas amb els veïns i comerciants de l’avinguda La Nucia, actual ubicació del mercat ambulant dels dimarts.

”Estos encontres ens permeten escoltar totes les opinions dels agents implicats en la ubicació del mercadet, veïns, comerciants i venedors ambulants i, quan tinguem totes les valoracions, podrem prendre una decisió el més consensuada possible. Cal tenir també en compte els informes tècnics sobre este assumpte”, assenyalava Alvado. ”En aquest sentit, ha subratllat la regidora, la importància de la participació de tots els implicats per mantindre un debat obert on s’escolten i valoren totes les opinions”.

Pin It on Pinterest