Select Page

La regidora de Turisme, Anna Alvado, i el regidor de Joventut, Pere Barber, acompanyats pel gerent de l’empresa Beniconnect, Juan José Pérez, van presentar dos serveis de transport que milloren la mobilitat dels veïns d’Altea com són, un servei diari d’autobús que connecta Altea amb l’aeroport d’Alacant, anada i tornada, per un preu de 18 euros el trajecte. I, d’altra banda, el servei “Microfiesta”, un microbús nocturn per a gent jove o per a grups de persones que vulguen traslladar-se per la comarca de la Marina Baixa per a gaudir de l’oci nocturn sense necessitat d’usar el vehicle privat.

L’edil de turisme, Anna Alvado, va destacar que aquest servei no només és per a turistes, sinó també per als alteans que necessiten anar a l’aeroport. Alvado ha recordat que el servei de transport des d’Altea fins a l’aeroport d’Alacant funciona des de fa dos anys, “i volem donar-lo a conèixer a la ciutadania i donar-li una major promoció, de la que s’ha fet fins ara, perquè els alteans el coneguen i puguen fer ús del mateix en cas de necessitar-lo”.

L’empresa Beniconnect porta onze anys oferint un servei de transport des de diferents localitats de la comarca, especialment des de Benidorm a l’aeroport d’Alacant. El servei està enfocat especialment als turistes, però, va explicar Pérez, “hem apreciat que cada vegada són més els veïns d’Altea i d’altres punts de la comarca que necessiten traslladar-se a l’aeroport i que busquen alternatives econòmiques i de fàcil accés”. El servei a l’aeroport s’ofereix tots els dies de la setmana, coordinat amb eixides i arribades d’avions. Per tenir un bitllet cal fer una reserva amb 24 hores d’antelació a través de la pàgina web, www.beniconnect.com o telefonant al 96 585 07 90. El preu del viatge és de 18 euros, la reserva anada i tornada, de 36 euros. A Altea Beniconnet ha establert diversos punts de recollida de viatgers, com són la cafeteria Diferens al Passeig Sant Pere; la gasolinera Sant Blai i els hotels Cap Negret i Villa Gadea.

Servei Microfiesta

A més del servei de transport a l’aeroport, l’empresa Beniconnect ofereix un servei especial de transport els caps de setmana denominat “Microfiesta”, que consisteix en un microbús de 15 places que ofereix desplaçaments des de les 20,00 hores fins a les 08,00 hores del matí, arribant a més d’Altea a les localitats de Benidorm, l’Alfàs del Pi, Finestrat, la Vila Joiosa, la Nucia, Callosa, Polop, Relleu i Sella. El servei està disponible els caps de setmana, divendres i dissabte. Microfiesta té un cost de de 150 euros. Per a l’edil de Joventut, aquest servei “és una novetat a Altea, i ofereix una alternativa a l’ús del vehicle privat per a l’oci nocturn, on la seguretat viària s’ha de tenir molt en compte”.

Pin It on Pinterest