Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, acompanyat per la regidora de Turisme, Anna Alvado va participar passat dijous, 5 de maig, al ”Gran Debate Hotelero Costa Blanca” que va tenir lloc a l’hotel SH Villa Gadea i que va comptar amb la presència de la directora general de Turisme de la Generalitat Valenciana, Raquel Huete, així com de destacats representants del sector hoteler i turístic d’Altea i la Costa Blanca. El debat, organitzat per l’empresa Grupo Via amb la col•laboració de l’INVAT•TUR, es va centrar en dos temes principals, les estratègies per a la desestacionalització turística de la Costa Blanca i una visió del turisme de qualitat i experiències.

Jaume Llinares va donar la benvinguda a tots els assistents a la jornada i va animar als professionals del sector a seguir treballant en pro del desenvolupament turístic de la Costa Blanca. En aquest sentit l’alcalde valorava molt positivament que Altea aculla la celebració de congresos i es consolide com a referent d’aquest tipus d’activitats.

Pin It on Pinterest