Select Page
  • El músic Jordi Savall, referència mundial de la música
    antiga, actuarà en Palau Altea el 14 de maig

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares i el regidor de Cultura, Diego Zaragozí, han presentat, junt als integrants del Grup Pas de Quatre,  Raimon Galiana, Rosa Maria Soler i Imma Ortuño, la programació de la que serà la primera Setmana de Música Antiga i Barroca que es celebrarà del 9 al 14 de maig organitzada per Pas de Quatre amb el patrocini de l’Ajuntament d’Altea. La majoria dels concerts podran disfrutar-se a l’aire lliure pels  carrers del poble antic i a Palau Altea.

El regidor ha agraït la proposta del grup Pas de Quatre d’engegar aquesta activitat que, a més, tindrà una cloenda d’una gran qualitat musical amb la presència en Altea de la referència mundial de la música antiga com és el músic Jordi Savall. Així mateix el regidor destacava la varia programació del 9 al 14 de maig on la música comptarà amb l’escenari privilegiat del poble antic d’Altea.

Per a Jaume Llinares ‘’la Primera Setmana de Música Antiga i Barroca és un projecte molt ambiciós que li dona contingut de música antiga i culta a la nostra oferta cultural’’. En aquest sentit l’alcalde afegia que ‘’Altea és un referent cultural a la comarca i el nostre esforç és seguir treballant per ampliar esta oferta, que ja és molt variada’’. Finalment l’alcalde ha animat a ciutadans i visitants a gaudir d’estos concerts i ha també ha volgut destacar el gran privilegi de poder escoltar el concert de Jordi Savall al nostre poble.

Programació de la Primera Setmana de Música Antiga i Barroca

Dia 9 Quintet de vent de la SFA            Portal Vell (entrada lliure)
Dia 10     Pas de Quatre vocal i instrumental    Poralt Vell (entrada lliure)
Dia 11     Trio Clarinet, Piano y violonchel        Portal Vell (entrada lliure)
Dia 12     Menestrils d’Ontinyent            Església Parroquial (entrada lliure)
Dia 13     Orquestra Simfòncia OMA        Palau Altea (entrada 10€)
Dia 14 Banda Simfònica de la SFA        Glorieta del Manyo (entrada lliure)
Dia 14 Jordi Savall: La Viola Celta        Palau Altea (entrada 15€)

Tots els concerts tindran lloc a les 20 hores, excepte el concert de la Banda Simfònica de la SFA (dia 14) que es celebrarà a les 11 hores.

Pin It on Pinterest