Select Page

El passat cap de setmana, del 15 al 17 d’abril, tenia lloc a l’hotel Cap Negret d’Altea un encontre de treball entre vint-i-cinc touroperadors i agències de viatges del grup Avantours.

La regidora de Turisme, Anna Alvado, va donar la benvinguda a tots els assistents a aquest workshop, als que va fer entrega de divers material promocional d’Altea i se’ls va facilitar un guia que els va acompanyar pel nucli antic del municipi. Anna Alvado, es mostrava molt satisfeta perquè Altea siga el centre de reunions de treball dels professionals del turisme que, a més de conèixer i promocionar la nostra localitat, posicionen Altea com a centre del turisme de congressos.

El grup Avantours és un grup d’agències de viatges independents i el seu objectiu és ser el suport de les agències en tots els àmbits.

Pin It on Pinterest