Select Page
  • La
    plaça de l’església acull els dies 23 i 24 d’abril la ”Altea Torres Experience
    2016’’

La plaça de l’església d’Altea acull demà dissabte i diumenge, dies 23 i 24 d’abril, la ”Altea Torres Experience 2016” (#AlteaTE), un esdeveniment gastronòmic organitzat per Bodegas Torres i l’empresa alteana Borja Pérez, i que compta amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Altea mitjançant la regidoria de Turisme.

Anna Alvado ha rebut este matí als representants de Bodegas Torres amb els que ha presentat de forma oficial l’esdeveniment. La regidora ha destacat la importància a nivell turístic que suposa que esta activitat es celebre a Altea, primera població no capital de província en acollir la Torres Experiencie, després de Barcelona, Donosti, Málaga i València.

Com ha explicat Eva Sancho, relacions públiques de Bodegas Torres, ‘’és la primera vegada que l’activitat es celebra a una localitat no capital de província, per l’encant d’Altea i perquè Altea ofereix un escenari en perfecta sintonia amb la filosofia mediterrània de la nostra empresa, a més compta amb una variada oferta gastronòmica per poder maridar amb els nostres vins’’.

Cal destacar també, explicava la regidora, l’important suport que ha comptat esta proposta, a la qual s’han sumat més de 80 establiments d’Altea i Altea la Vella, que des de l’1 d’abril, estan oferint propostes de vins a copes i menús de maridatge acompanyats per vins Torres que permetran gaudir d’un descompte en la compra de l’entrada durant la ‘’Altea Torres Experience 2016’’. La regidora s’ha mostrat molt satisfeta que els comerciants locals hagen valorat aquesta activitat amb la seua participació. Un suport que també ha destacat Eva Sancho, que ha agraït la implicació del sector hostaler d’Altea i afirmava que ‘’esta és l’edició que més recolzament hem tingut per part dels establiments de les que hem organitzat fins ara’’.

Els assistents a la ‘’Altea Torres Experience’’ tindran l’oportunitat de fer un recorregut per les principals regions vinícoles espanyoles, degustant vins de fins a 10 denominacions diferents, a més de descobrir els vins que Torres elabora a Xile i Califòrnia i passar per l’espai dedicat a la cocteleria creativa. Tot això, amenitzat amb música de jazz en directe per crear un ambient festiu.

Els assistentes, prèvia reserva, podran assistir a tallers experiencials programats durant els dos dies. La ‘’Altea Torres Experiencie 2016’’ obrirà les seues portes a les 11 hores del matí, fins les 22 hores el dissabte i des de les 12 fins les 19 hores el diumenge.

Per a més informació o la reserva anticipada de l’entrada o plaça en algun dels tallers es pot visitar shop.clubtorres.com

Pin It on Pinterest