Select Page

Dijous, 21 d’abril, la Casa de Cultura acollirà una nova presentació de llibres dins del cicle ‘’Altea, llibres a la primavera’’, a les 20 hores. En aquesta ocasió es presenta l’obra Socarrats, 1707-1714, de l’autor Josep Lluís Borredà i Mejias, que estarà presentada per Toni Martínez i Pere Soler. Socarrats, 1707-1714 és un exhaustiu treball realitzat sobre els dos setges que va patir Xàtiva amb aportacions al voltant d’un personatge del qual els valencians encara sabem poc, el General Joan Baptista Basset. Al rigor de les aportacions històriques se li uneix la ¬ficció que ha permés la creació d’una novel•la que s’apropa a la vida de les classes populars en el context de la Guerra de Successió.

Per altra banda la passada setmana va tindre lloc la segona presentació del cicle amb les obres ”La Marina Baixa en 1791. Informe de l’obispo Fabián” de l’autor Francisco Fabián y Fuero i ”La vila de Vilajoiosa. Fundació i notícies d’un poble medieval” d’Agustí Galiana. Els dos llibres van estar presentats per César Evangelio i el regidor de Cultura, Diego Zaragozí. Una cita que va comptar de nou amb el suport del públic.

Peu de foto: d’esquerra a dreta, César Evangelio, Agustí Galiana i Diego Zaragozí.

Pin It on Pinterest