Select Page

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, ha informat de l’inici del procés de petició a Conselleria per a que siga esta administració la que s’encarregue de la gestió d’estes dependències amb la intenció que l’Escoleta quede com una escola infantil pública,  tal com es tenia previst des de l’inici de les obres.
 
Les obres de l’Escoleta van començar l’any 2009 durant la legislatura socialista encapçalada per Andrés Ripoll. Esta actuació es va englobar dins del Pla Confiança, un edifici pràcticament acabat al final de l’esmentada legislatura i que durant els 4 anys següents el Partit Popular va deixar totalment abandonat convertint-lo en un edifici ple de pintades, finestres trencades i ple de fem, deixant una imatge deplorable en esta cèntrica zona d’Altea.
 
Només entrar el nou equip de govern va procedir a la seua rehabilitació finalitzant les obres el passat mes de febrer. I, tal com avançava l’edil Vicenta Pérez, es dóna el primer pas administratiu de cara a Conselleria a fi que s’aconseguisca posar en marxa l’Escoleta de forma pública, ja que a causa de la situació econòmica de l’Ajuntament seria impossible que és poguera fer càrrec d’este centre educatiu amb gestió directa pública.
 
Vicenta Pérez ha informat que este és el primer pas per a donar una solució a la demandada Escoleta per moltes famílies alteanes.

Pin It on Pinterest