Select Page

Dimecres visitava Altea el vicepresident de la Diputació d’Alacant i diputat de Promoció Turística, Eduardo Dolón. L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares i la regidora de Turisme, Anna Alvado, rebien al vicepresident de la Diputació en les dependències d’Alcaldia on van mantindre una reunió de treball, a iniciativa de la regidora de Turisme. A l’encontre també es van sumar el regidor de Seguretat Ciutadana i Festes, Vicent Ripoll i la regidora de Medi Ambient, Beatriu Nomdedeu. Durant la reunió es van plantejar diversos temes d’interès de promoció turística per a la nostra localitat, com és el trenta aniversari del Castell de l’Olla.

Anna Alvado valorava molt positivament la reunió i assenyalava la absoluta predisposició de la Diputació per seguir col•laborant en esta edició d’aniversari del Castell, ‘’que és un esdeveniment de primer nivell turístic’’.

Per la seua banda, Eduardo Dolón es mostrava molt satisfet de la visita a Altea i anunciava que eren molts els temes que s’havien tractat. En aquest sentit Dolón anunciava la intenció de la Diputació de poder finançar els diversos projectes mitjançant distintes subvencions de la Diputació. En relació a açò cal destacar la nova línea de subvencions de la institució provincial, que inclou no solament a les administracions públiques, sinó també a associacions sense ànim de lucre, culturals, festeres i esportives. En referència a l’aniversari del Castell de l’Olla, el diputat també mencionava la possibilitat d’augmentar l’actual subvenció, de 10.000 euros, amb altres subvencions d’ajuda a la promoció turística.

Finalment, l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, agraïa la visita del diputat de Promoció Turística, ‘’i la seua confiança dipositada en la nostra localitat per engegar diversos projectes de promoció i ampliació del mercat turístic. També vam tractar sobre la implantació d’un punt net per a autocaravanes, entre d’altres’’. Al respecte del punt net per a autocaravanes, Dolón va indicar tractar el tema amb Bernabé Cano, diputat provincial de Plans de Millores per a Municipis.

Sobre el Castell de l’Olla, l’alcalde destacava que l’esdeveniment mereix en el seu trenta aniversari un recolzament especial, i s’haurà de fer un major esforç. ‘’El Castell de l’Olla és un acte de gran importància tant a nivell local com provincial i és un referent a nivell turístic que hem de potenciar, si pot ser amb un import superior al de l’any passat’’.

Segons l’alcalde ‘’el turisme és bàsic en l’economia local, en aquest sentit si la col•laboració entre l’Ajuntament d’Altea i la Diputació va plasmant-se en projectes serà molt positiu per millorar la qualitat de vida dels nostres ciutadans i també per a la nostra economia’’.

Pin It on Pinterest