Select Page

El regidor d’Esports, Pere Barber, ha presentat l’activitat Taekwon-do Kids, una jornada de portes obertes amb motiu del dia del taekwon-do que es celebrarà demà dissabte, dia 16 d’abril, des de les 10 fins a les 12:30 hores en el Palau d’Esports. L’activitat està dirigida a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 7 anys. El regidor ha estat acompanyat per  José Luis Diego, instructor del Club de Taekwon-do Ge Baek Altea.

L’objectiu de l’activitat és passar un dia divertit i de presa de contacte amb companys d’altres clubs, mitjançant jocs els xiquets podran mesurar els seus coneixements en aquest art marcial, com ha explicat l’instructor, José Luis Diego. El regidor d’Esports ha assenyalat que els jocs estan preparats per diferents professionals, i es treballarà la psicomotricitat, els equilibris i tàctiques per avançar en el desenvolupament tant físic com mental. Amb aquesta activitat també es pretén fer una jornada diferent a les classes habituals per fomentar la motivació dels alumnes, que podran vindre acompanyats per un amic. També hi haurà exhibicions d’alumnes d’edats i nivells més avançats.

Pere Barber ha informat que és el quart any que es celebra aquest esdeveniment i és la primera vegada que té lloc en Altea, fins ara s’havia portat a terme en altres localitats de la comarca. Taekwon-do Kids és una activitat que es celebra a nivell internacional per la Federació Espanyola de Taekwon-do ITF.

José Luis Bas ha donat les gràcies a l’Ajuntament d’Altea, i a Pere Barber, com responsable de la regidora d’Esports per la seua col•laboració en la celebració de l’activitat en Altea.

Pin It on Pinterest