Select Page

La Corporació Municipal de l’Ajuntament d’Altea, ha convocat este matí a les 12 hores un minut de silenci, a la porta de l’Ajuntament, com a condemna per la violència de gènere i en record i denuncia per l’última víctima de la violència de gènere, una dona de 48 anys a la veïna localitat de Benidorm. L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i la resta de membres de la corporació municipal, han guardat un minut de silenci en memòria de la dona assassinada, als que també s’han sumat els treballadors municipals així com veïns i veïnes del municipi.

La regidora de Turisme i Comerç, Anna Alvado, ha pronunciat unes paraules de condemna, en nom de l’Ajuntament d’Altea, on ha posat l’accent en la necessitat que tots els agents socials i les administracions ‘’ens impliquem més contra aquesta barbàrie. Cal que tinguem més consciència de la realitat que moltes dones estan vivint, sensibilitzar la ciutadania al respecte i protegir les víctimes mitjançant lleis efectives’’.

Pin It on Pinterest