Select Page
  • L’alcalde i el
    diputat provincial de Plans de Millores a Municipis signen l’acta de
    comprobació del replanteig de les obres que uniran l’avinguda Jaume I amb el
    carrer Garganes

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i el diputat provincial de Plans de Millores a Municipis, Bernabé Cano, han signat este matí l’acta de comprobació del replanteig de les obres de reurbanització del carrer Garganes i l’encreuament amb el carrer Raspall. Una intervenció que compta amb un pressupost de 200.000 euros, que finança la Diputació d’Alacant, i que començaran a realitzar-se la pròxima setmana amb un termini d’execució de tres mesos. Han acompanyat a l’alcalde i al diputat regidors de l’equip de govern, els tècnics de la Diputació i els responsables de l’empresa que portarà a terme l’obra.

Jaume Llinares agraïa la presència de Bernabé Cano i el suport de la Diputació en esta obra que, com explicava l’alcalde, ‘’millorarà la funcionalitat del carrer i el seu entorn, prolongarà l’avinguda Jaume I i facilitarà l’accés a Altea per la N-332’’. ‘’A més, afegia l’alcalde, la intervenció millorarà este punt neuràlgic d’accés al centre del poble, millores a les quals s’uniran la finalització de les obres de la façana litoral i la connexió amb la part alta del poble’’.

Les obres consistiran en l’asfaltat del carrer, la reordenació del trànsit, l’ampliació de les zones de jardí, la desaparició de la font que hi ha al mig i l’augment de la bateria de contenidors soterrats. ‘’La qual cosa proporcionarà un entorn més urbà al carrer i millorarà la imatge de la zona’’, explicava Llinares. L’alcalde també ha destacat la connexió entre l’avinguda Jaume I i la plaça del Esports  que serà més directa i fàcil de transitar.

Bernabé Cano ha explicat que aquesta obra s’enmarca dins del Pla d’Obres Financerament Sostenibles 2015 de la Diputació d’Alacant. ‘’Una intervenció important des del punt de vista urbanístic i estètic que, a més, reordenarà el trànsit i que disfrutaran els veïns i veïnes d’Altea’’, assenyalava Cano. Finalment, el diputat manifestava a l’alcalde que Altea compta amb el recolzament de la Diputació de cara a futurs projectes.

Pin It on Pinterest