Select Page
  • El nostre municipi
    s’incorpora al catàleg de destinacions senderistes del tour operador finès
    Matka Mieli

La promoció d’Altea a la Fira de Turisme ‘Matka’ de Finlàndia, el passat mes de gener, comença a donar els seus primers resultats. En aquest sentit, l’edil de Turisme, Anna Alvado, anunciava que ”el treball que vam desenvolupar a Hèlsinki, reunint-nos amb els responsables polítics de la ciutat així com amb diversos responsables de tour operadors, comença a donar els seus fruits, amb la visita a la nostra localitat del fam trip del touroperador Matka Mieli”. La mateixa regidora de Turisme rebia el passat dijous als huit membres del fam trip de l’esmentat tour operador finlandès, Matka Mieli, que han visitat la nostra localitat del 2 al 9 d’abril. L’objectiu del viatge ha estat conèixer de primera mà les possibilitats per a la pràctica del senderisme així com la resta de l’oferta turística i cultural que els ofereix Altea.

Matka Mieli és una empresa especialitzada en senderisme per al mercat de majors de 55 anys. Anna Alvado assenyalava que ”els responsables del fam trip han quedat encantats amb la seva visita a Altea, una destinació que incorporaran a la seua oferta de viatges, ja que d’Espanya només oferien Mallorca”. La regidora ha explicat que ”de cara a la temporada de tardor-hivern 2016-17 ja tenen programats quatre grups, d’entre 15 i 20 persones, amb una estada de tres setmanes, cada un d’ells, a Altea. D’aquesta manera el nostre municipi s’incorpora al seu catàleg de viatges com a destinació per a senderistes, que combinaran amb descans, cultura, gastronomia i esport. Durant les tres setmanes a Altea, a més d’un guia que els acompanyarà des de Finlàndia, també assistirà, durant una setmana, una persona especialitzada en botànica, amb la finalitat de guiar al grup en les rutes senderistes sobre les espècies autòctones. Així mateix, des de la Tourist Info d’Altea se’ls lliurarà tota la informació que necessiten per facilitar els seus dies de descans al municipi”.

La responsable municipal de Turisme es mostrava molt satisfeta pels resultats del fam trip, ”han conegut Altea, i altres rutes senderistes de la Comunitat Valenciana i s’han mostrat molt interessats no només en l’oferta senderista que els ofereix la nostra localitat, sinó també en l’oferta nàutica, les activitats de Palau Altea així com en la naturalesa del nostre entorn i, especialment, els horts urbans, amb la possibilitat de visitar-los durant les seues estades”.

Pin It on Pinterest