Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, rebia passat divendres en dependències d’Alcaldia a la senadora del PSPV-PSOE, Encarna Llinares i a la diputada autonòmica del PSPV-PSOE, Noelia Hernández, on van mantindre una reunió de treball. A l’encontre també van assistir la portaveu del PSPV-PSOE, Verónica López; la portaveu de Compromís, Imma Orozco i en representació d’Altea amb Trellat, la regidora de Turisme i Comerç, Anna Alvado, així com altres regidors de l’equip de govern. Després de la reunió van visitar l’estat de les obres de la façana litoral i de la línea 9 del TRAM, al seu pas per Altea.

L’alcalde agraïa la visita de les dos representants polítiques i el seu interès per conèixer de primera mà la situació i problemes de les localitats de la província. Jaume Llinares qualificava la reunió com ‘’molt productiva per tractar els temes que ens preocupen als ciutadans d’Altea, com ara l’estat de les obres de la façana litoral i els treballs de millora i rectificació del traçat de la línea 9 del TRAM al seu pas per Altea’’. En aquest sentit, explicava Jaume Llinares, ‘’les obres estan ben encarrilades, i mantenim bona relació amb els organismes oficials, amb els que treballem directament. Però tenim peticions que necessitem que arriben a les institucions superiors de València i Madrid. En aquest sentit comptem amb el recolzament de Noelia Hernández i d’Encarna Llinares que es faran portaveus d’estes reivindicacions, com ara les millores que estem exigint per al nostre poble, concretament l’acabament de la remodelació de la façana litoral i la regeneració de la platja fins al port conforme s’havien compromés inicialment’’.

Un altre dels temes tractats va ser el projecte de la Generalitat, ‘Avalem Joves’, que destinarà una línea d’ajudes de 200 milions d’euros per a la contractació, serveis d’autoocupació i per a l’emprenedoria i pràctiques formatives i laborals per a menors de 30 anys. El pla preveu que el mínim de joves beneficiaris directes siga de 89.000 persones ‘’i també volem que els joves d’Altea siguen beneficiaris del mateix’’, assenyalava l’alcalde. En aquest punt Jaume Llinares va confirmar la presència del conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent a Altea esta setmana.

La diputada autonòmica, Noelia Hernández, valorava molt positivament la visita a Altea, que s’emmarca en la campanya d’apropament a tot el territori, de tots els representants del PSPV-PSOE visitant els ajuntaments per saber quines són les seues necessitats i traslladar-les a les Corts i a la Generalitat així com al Congrés i al Senat espanyols, ‘’per tal de presentar les iniciatives oportunes que afecten a Altea’’.

La diputada autonòmica també va posar l’accent en el programa ‘Avalem Joves’ que ‘’suposarà un canvi respecte a les polítiques actives d’ocupaci mercat laboral’’.

Per la seua banda, Encarna Llinares, defenia la necessitat de les inversions a Altea, per a abordar la finalització del projecte de la façana litoral des de la desembocadura del riu Algar fins al port. I recordava l’ambiciós projecte del govern socialista, de 16 milions d’euros, que la Generalitat va paralitzar en moltes ocasions.

Finalment, la portaveu del PSPV-PSOE, Verónica López, ha valorat molt positivament l’encontre amb les dos representants i companyes de partit i ha destacat la bona iniciativa de visitar i conèixer de primera mà les reivindicacions dels pobles, en el cas d’Altea respecte a projectes d’envergadura com la façana litoral o les polítiques en pro del foment de l’ocupació. ‘’Els hem explicat les necessitats de la ciutadania d’Altea perquè les traslladen a les institucions superiors i, en aquest sentit, comptem amb el suport del govern de la Generalitat Valenciana i, en la mesura del possible, també del Congrés i el Senat’’.

Pin It on Pinterest