Select Page

Tal com estava previst, ahir dilluns, 4 d’abril, a petició de la regidora de Turisme, Anna Alvado, ha tingut lloc una reunió amb el director de Beniconnect, Juan José Pérez Parker, per tractar sobre el servei de connexió amb autobús de les viatgeres i viatgers d’AVE amb Altea. Per part del sector hoteler han estat presents el director de l’hotel SH Villa Gadea, Enrique Mas i el comercial de grans esdeveniments de l’hotel Cap Negret, Alejandro López. Per part de l’Ajuntament, a més de la regidora de Turisme, ha assistit el regidor de Trànsit, Vicent Ripoll.

Després d’expressar Anna Alvado el malestar de l’equip de govern, donat que en l’oferta d’aquest servei de connexió entre Renfe i la comarca de les Marina no figura Altea, el representant de Beniconnect ha manifestat que es tracta d’un servei nou que desitgen seguisca augmentat en un breu termini de temps. En aquest moment, es tracta d’una connexió d’autobús entre l’estació de trens d’Alacant i Benidorm i Calp a la qual només podran accedir clients a través de majoristes i touroperadors. Es tracta d’un servei en període de prova. Beniconnect no és una línia de transport amb un horari definit sinó un servei discrecional. Per aquest motiu, no es poden adquirir bitllets ni a l’estació de Renfe ni en el propi autobús; només s’ofereix aquest servei en paquets turístics adquirits a través d’agències de viatges.

Tanmateix, i donada la importància d’aquesta prestació per als hotels d’Altea i el turisme que es desplaça a la nostra ciutat, l’empresa Beniconnect ha manifestat el seu desig d’ampliar, possiblement per a aquest estiu, el servei de connexió amb Altea. Per a això, els assistents mantindran una nova reunió a finals de maig per conèixer si és viable, per a l’empresa Beniconnect, aquest servei de connexió entre els usuaris de l’AVE i Altea.

Pin It on Pinterest