Select Page

Roque Ferrer, edil de l’àrea d’Infraestructures, ha informat de la nova configuració de les zones d’aparcament per a motos, un treball que consisteix tant en senyalització horitzontal com en la col•locació de senyalització vertical en noves ubicacions estratègiques, on s’havien detectat carències que calien ser solucionades.

Les noves zones d’aparcaments per a ciclomotors i motocicletes es troben en l’avinguda Comunitat Valenciana, als carrers Portal Vell; Filharmònica; Tapó de la Llimera; Sant Pere que, a més, compta amb una ampliació de l’actual aparcament situat enfront de l’amfiteatre d’este mateix carrer; als carrers Calvari i Pintors. A més d’estos carrers, el regidor d’Infraestructures ha avançat que es continuaran adequant i creant altres zones d’aparcament de motos en l’avinguda La Nucia i de motocicletes i càrrega i descàrrega al carrer Beniardà.

L’objectiu d’ampliar la capacitat d’aparcament de motos en Altea és incentivar l’ús d’este tipus de vehicles perquè, per una banda són més respectuosos amb el medi ambient i, d’altra banda, faciliten la fluïdesa del trànsit rodat. Així mateix, ocupen menys espai d’aparcament si es compara amb els vehicles de quatre rodes i amb relació al número d’usuaris que transporten.

A més el regidor ha destacat que en la zona del Portal Vell s’han creat dos places d’aparcament per a discapacitats, donat que en el nucli antic només hi ha zones d’estacionament per a discapacitats en el Palau, i és massa llunyà per a persones amb eixa condició; i se’n crearà una més al carrer Beniardà, així hi hauran opcions d’aparcament més properes que les actuals.

Ferrer ha volgut ressaltar que l’objectiu de crear nous estacionaments per a discapacitats és garantir el dret a la mobilitat que té la ciutadania amb eixa condició física i el seu benestar.

Per últim, s’ha instal•lat un nou pas de vianants enfront de la nova Oficina de Turisme a falta de establir un parell d’aparcaments reservats, regulats per temps, per als seus usuaris que serà una realitat els propers dies.

Pin It on Pinterest