Select Page

Anna Alvado, regidora de Comerç, ha anunciat que des de hui, 4 d’abril, l’Oficina de Comerç Municipal, l’Oficina d’Atenció als Consumidors (OMIC), així com els servei de l’AFIC d’Altea (l’Agència per al Foment de la Innovació Comercial) i el SERVEF (el Servei Valencià d’Ocupació i Formació) prestaran els seus servicis als baixos de l’Ajuntament, on fins ara estava la Tourist Info.

”Hem decidit canviar la ubicació d’estos serveis, que fins ara es reunien a unes oficines que tenien la seua entrada per la porta lateral de l’Ajuntament, i a partir d’ara s’accedirà als mateixos per la porta principal”, ha informat la regidora. Amb este canvi es pretén donar més visibilitat a esta oficina que, a més, guanya en espai, per oferir el millor servici d’atenció als consumidors i usuaris. La regidora també ha recordat que l’horari d’atenció al públic de la oficina és, 9:00 a 13:30 hores de dilluns a dijous i de 9:00 a 14:00 hores els divendres.

Pin It on Pinterest