Select Page

La regidora de Turisme,
Anna Alvado, ha anunciat la reunió que mantindrà el pròxim dilluns, 4 d’abril,
amb el director de l’empresa Beniconnect, Juan José Pérez Parker, per tal de
tractar que Altea siga parada dels autocars llançadora provinents de l’estació
Adif d’Alacant, com ja ho és Benidorm i Calp.

 El passat dia 23 de
març, es feia pública la iniciativa privada de l’empresa de Benidorm,
Beniconnect, la qual oferirà el servici de transport discrecional des de
l’estació de l’AVE fins a Benidorm i Calp. En eixe mateix moment des de
l’Ajuntament d’Altea es van iniciar els contactes amb el servici privat que
oferirà Beniconnect, amb l’objetiu que la nostra localitat també siga parada de
les llançadores provinents de l’AVE d’Alacant.

La regidora de Turisme, Anna Alvado, manifestava al respecte ‘’des del primer moment que vam conèixer la notícia, des de l’Ajuntament d’Altea ens vam posar a treballar perquè Altea és un destí turístic de primer ordre i, com a tal, farem tot el possible perquè entre les parades dels autocars que transporten als viatgers de l’AVE, estiga la nostra localitat. Cal donar totes les facilitats possibles als nostres visitants, més tenint en compte que per arribar de Benidorm a Calp, s’ha de passar per Altea’’.

Al respecte, l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, ha destacat la importància que per Altea és ser un dels punts de parada de les llançadores de l’AVE i ha afegit que ‘’a part de la iniciativa privada, cal seguir reivindicant les línies regulars que unisquen Alacant amb el nord de la província’’.

Pin It on Pinterest