Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; la regidora d’Educació, Vicenta Pérez, i el regidor de Cultura, Diego Zaragozí, han rebut este matí en dependències d’Alcaldia als set estudiants alteans guardonats amb el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic d’Educació Primària. 

Jaume Llinares ha felicitat de primera mà als alumnes alteans, Joana Cano Bernaola, Llorenç Delgado Pérez, Nina Marianna Van Gurp, Laura Santacreu Asensi, Aila Mulet Borja, Malena Mulet Borja i Pepe Pérez Bolo, així com als familiars que els han acompanyat. Els set estudiants han rebut de mans de l’acalde, en nom de l’Ajuntament d’Altea, un exemplar del llibre ”La Penya de l’Ermita del Vicari”, en agraïment pel seu esforç i perquè coneguen el patrimoni històric d’Altea, reconegut com Patrimoni Mundial de la UNESCO.

L’alcalde ha manifestat que ”és un orgull que xiquetes i xiquets d’Altea siguen destacats per les seues notes i per la seua dedicació als estudis”. Així mateix, ha destacat la importància que les institucions reconeguen el mèrit i l’esforç dels estudiants, ”que és un treball conjunt, un treball de la família, dels professors, així com de la societat; malgrat les retallades que ha patit l’Educació en els últims anys”.

Vicenta Pérez ha mostrat la seua satisfacció per l’esforç dels estudiants alteans ”que demostra el bon nivell educatiu del municipi”. Cal recordar que la regidora va acompanyar passat dilluns, dia 14 de març, als alumnes alteans a l’acte d’entrega d’este premi de rendiment acadèmic que van rebre de mans del Conseller d’Educació, Vicent Marzà, a l’Auditori de la Diputació, ADDA, d’Alacant.

Pin It on Pinterest