Select Page

La regidora de Comerç, Anna Alvado, ha presentat este matí la campanya ‘’Comerç d’Altea, el comerç del poble’’, una iniciativa amb l’objectiu de promocionar i estimular les compres als establiments locals, sorgida de les reunions mantingudes entre els comerços i la pròpia regidoria.

Com ha explicat Anna Alvado ‘’participen un total de trenta-huit comerços ubicats per tot el terme d’Altea i Altea la Vella i la campanya tindrà lloc fins al 15 d’abril’’. ‘’Esta és la primera iniciativa comercial de l’any 2016, a la qual es sumaran altres al llarg de l’any, sempre amb l’objectiu de promoure les compres al comerç local’’, ha assenyalat Alvado.

Anna Alvado ha explicat els detalls de la campanya, la qual s’ha distribuït en nou grups diferents englobant a tots els sectors comercials, bars i restaurants; servicis; joieria, perfumeria, llenceria i merceria; informàtica i electrodomèstics; roba i calçat; alimentació, artesania i regals; decoració i mobiliari i salut, estètica i perruqueria. A cada establiment participant se li entregarà un adhesiu com a símbol de participació en la campanya. Així mateix, s’han editat cartells i fullets informatius sobre la mateixa, que són també el passaport de participació.

Els clients participants en la mateixa hauran d’adquirir productes per valor de 20 euros en cada establiment, d’almenys sis dels grups mencionats i s’entregarà  el passaport ple en les oficines de Comerç de l’Ajuntament d’Altea. Finalitzada la campanya, el 15 d’abril, es realitzarà un sorteig de 6 cistelles, valorades cadascuna en 120 euros, amb productes dels comerços participants.

Anna Alvado ha agraït la implicació i participació dels establiments que s’han adherit a esta iniciativa, amb la qual es premiarà als compradors dels comerços locals d’Altea.

  • Associació de comerciants

La regidora de Comerç, Anna Alvado, ha estat acompanyada per tres comerciants d’Altea, Isabel Martínez, Clara Llorens i Pedro Zaragozí, els quals han recordat la reunió que tindrà lloc el pròxim dia 5 d’abril, a les 20:30 hores a la Casa de Cultura d’Altea, dirigida a tots els propietaris d’establiments, comerciants i autònoms interessats en la creació d’una associació de comerciants a Altea.

Els tres comerciants han explicat també que, si és possible, en eixa reunió es confeccionaran els estatuts i es nomenarà una junta directiva per a poder inscriure l’associació i iniciar el seu camí. Així mateix, Alvado ha destacat ‘’l’interès de molts comerciants d’Altea la Vella per tal de formar part de la mateixa, com m’ho van fer saber en una reunió que vam mantindre amb ells la passada setmana’’.

Tant la regidora com els propis comerciants han coincidit en el fet que la futura associació serà una organització independent amb entitat pròpia sense cap vinculació política.

Cal recordar que està a disposició dels comerciants interessats en associar-se i en participar de la creació d’aquesta associació una llista a la Casa de Cultura on s’han d’inscriure, facilitant les dades del seu establiment o dels seus serveis. Aquesta llista estarà a disposició fins el divendres dia 18 de març. A partir d’aquest dia, a tots els que s’hagen inscrit, se’ls facilitaran uns models d’estatuts per poder fer propostes de confecció dels que seran els estatuts de l’Associació de Comerciants d’Altea. No obstant, qualsevol establiment interessant en associar-se ho podrà fer quant ho considere.

L’Ajuntament col•laborarà amb l’Associació, tal com es va acordar, cedint els espais de les reunions i en l’assessorament administratiu que es necessite.

Pin It on Pinterest