Select Page

Passat dilluns es va presentar en la localitat veïna de Polop la “XVI Trobada de Dones de la Marina” en la qual participen les
localitats d’Abdet, Beniardà, Benidorm, Benifato, Benimantell, Bolulla, Callosa, Guadalest, Confrides, Finestrat, La Nucia, Orxeta, Sella, Tàrbena, Polop i Altea. Una nova edició de la Trobada de Dones que va tenir lloc ahir divendres, dia 4 de març, a Polop a partir de les 17.00 hores amb visita a la Casa Museu Gabriel Miró i la projecció de la pel·lícula “Les Sufragistes” entre altres activitats.

La tinent alcalde de Polop i regidora d’Igualtat, Maria France Berenguer, va ser l’encarregada d’obrir l’acte de presentació, en què també va participar la nostra regidora d’Igualtat, Verónica López, qui va ser l’encarregada de  presentar el “Consell Comarcal per la Igualtat de la Dona” que integren diferents municipis de la Marina Baixa.

Verónica López destacava en la presentació del “Consell Comarcal per la Igualtat de la Dona” la importància de continuar reivindicant l’apoderament de les dones i la necessitat aconseguir llocs de responsabilitat, per això el Consell serà pujar un escaló més perquè la igualtat siga una realitat.

López va informar que es pretén arrancar el Consell Comarcal per la Igualtat de la Dona amb l’objectiu ferm de donar múscul a eixa participació i força de les dones en la vida social, laboral i personal i perquè els municipis de la Marina Baixa siguen partícips d’este fet.

L’edil d’Igualtat Verónica López també va donar a conèixer les bases del concurs per al disseny del logotip del “Cosell Comarcal per la Igualtat de la Dona” en el que col·labora Infodona i que té un termini de presentació del 8 de març al 31 maig, podent participar totes les persones majors d’edat residents en qualsevol dels municipis de la Marina Baixa. L’objectiu és el disseny d’un logotip destinat a ser la imatge representativa d’este Consell Comarcal, que haurà de reflectir la naturalesa del mateix, tal com va informar Verónica López, per la qual cosa es valorarà que es representen tots els municipis, que aparega l’acrònim del Consell: CCIMB i que incloga el color lila. López a més va avançar que el jurat estarà  format per representants dels municipis que componen el Consell Comarcal de la Marina Baixa, els que seran els que decidiran a qui atorguen l’únic premi de 500€ del que consta este concurs.

Verónica López va voler també destacar la importància que els municipis de la Marina Baixa s’adherisquen a este Consell,
animant-los a pertànyer al mateix per a així donar un major impuls a este nou projecte que perseguix aconseguir la igualtat de la dona i fer valdre els seus drets.

Pin It on Pinterest