Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, rebia ahir en dependències d’Alcaldia a José Antonio López, cap del Servei de Patrimoni Arqueològic, Etnològic i Històric de la Delegació Territorial d’Alacant de la Generalitat Valenciana. López es va interessar pel patrimoni històric local i, seguidament, va conèixer de primera mà diversos indrets d’interès arqueològic i històric del municipi

En primer lloc, va visitar el jaciment arqueològic del poador del Pontet, on el responsable de Patrimoni Territorial va estar acompanyat per l’alcalde; el regidor de Cultura, Diego Zaragozí; els historiadors locals Juanvi Martín i Pedro Jaime Zaragozí, així com l’arxiver municipal, Pere Soler i altres membres de l’equip de govern. El recorregut va seguir per la zona del nucli del poble antic d’Altea i Els Arcs.

”El motiu de la visita del cap del Servei de Patrimoni Arqueològic, Etnològic i Històric de la Delegació Territorial d’Alacant de la Generalitat Valenciana, segons el regidor de Cultura, és valorar les actuacions arqueològiques que es poden desenvolupar a Altea’’.

Pin It on Pinterest