Select Page

La regidoria de Comerç que dirigeix Anna Alvado ha presentat la primera edició de l’activitat ”Anem de Tapes per Altea”, que organitza Hospal, l’Associació Hostalers per Altea, amb la col•laboració de l’Ajuntament a través d’aquesta regidoria.

Un total de catorze establiments participaran en l’activitat ”Anem de Tapes per Altea”, que tindrà lloc del 19 de febrer al 6 de març. Els restaurants participants són La picaeta de Lola, Tan Bé, Óscar Plaza, Mesón Granadino, Bar Kristal, La Paraeta, L’Espill cafeteria, Bonsai, Taperia Ca Pere, Tapetes Jazz, Restaurant Racó de Toni, Bar el Gallet, Cervesseria El Mussol i Cocoliso Bar. Cada tapa tindrà un preu de 2,50 euros, acompanyada de vi o cervesa.

Com ha explicat l’edil de Comerç, Anna Alvado, cada establiment presentarà dos tapes, una d’elaboració lliure i una altra en la qual serà obligat l’ús de l’aladroc. ”L’objectiu, explicava la regidora, és que les tapes disposen d’ingredients de la gastronomia local alteana, i en aquesta primera edició una de les tapes ha de contenir l’aladroc com a ingredient obligatori, ja que és un peix típic de la cuina local”. D’aquesta manera es promou tant la cuina com els productes autòctons alteans.

L’associació Hospal lliurarà 250 euros a la millor tapa obligatòria votada per tot el públic que la taste i per un jurat. Es lliurarà un altre premi de 250 euros a la millor tapa lliure. Entre tots els participants que completen la ruta es realitzarà un sorteig per lliurar tres premis de 100 euros i quatre de 50 euros; un sopar-tapes per a dos persones al restaurant guanyador de la tapa d’aladroc i un sopar-tapes per a dos persones al restaurant guanyador de la tapa lliure.

Pin It on Pinterest