Select Page

Passat divendres, 5 de febrer, les regidories d’Educació i Joventut organitzaren diverses activitats, una festa infantil i una festa per a joves i públic en general, per a la celebració del Carnestoltes 2016.

La festa infantil, que va començar a les 16:30 hores, va comptar amb una nombrosa participació de xiquets i xiquetes d’Altea que van gaudir de la festa de disfresses al Palau d’Esports, que va estar amenitzada amb animació musical, contacontes, bota-bota, berenar i tallers infantils.

A partir de les 22 hores, també en les instal•lacions del Palau d’Esports, començava el concurs de disfresses per a joves i públic en general amenitzat pels dj’s locals VI DI Jumpers. Una festa de disfresses que enguany les dos regidories han organitzat com a novetat en estes celebracions de Carnestoltes.

El primer premi del concurs, valorat en 150 euros, va ser compartit i va recaure en una disfressa individual de drac de la participant, Sara Aranega; i en una disfressa col•lectiva de les participants Natalia Valls, Sonia Calvo, Inma Pérez, Erika García, Mª José, Carmina, Nuria, Isa y Mª José, que anaven disfressades de Policia. El segon premi, de 75 euros, va ser també per a una disfressa col•lectiva, en aquest cas per al grup de mims composat per les participants,  Alba Alvado, Claudia Roy, Anna Pérez, Sofía Jiménez, Nerea Rodríguez i Emma Berenguer. Finalment, el tercer premi, valorat en 50 euros, va recaure en la disfressa col•lectiva de Rosanna Rodríguez i Altea Llorens, caracteritzades del personatge ‘’Mr. Potato’’.

El jurat, composat per la regidora d’Educació, Vicenta Pérez i pel regidor de Joventut, Pere Barber, la tècnica de la Regidoria d’Educació, Mª Ángeles Berenguer i per Carolina Orozco, com a representant de Projectes Educatius,; va valorar l’ingeni i la creativitat en l’elaboració de les disfresses.

Tant la regidora d’Educació, Vicenta Pérez, com el regidor de Joventut, Pere Barber, fan una valoració molt positiva d’estes activitats de Carnestoltes.

Photocall Carnestoltes 2016

Pin It on Pinterest