Select Page

Arran de les nombroses queixes rebudes dels veïns i veïnes d’Altea per les deficiències d’execució que anaven deixant enrere les obres de la xarxa de distribució i transport de gas del municipi, així com pel deute insatisfet durant molts mesos amb empreses alteanes, l’edil d’Infraestructures, Roque Ferrer, ha iniciat el tràmit per a la paralització temporal de les mateixes.

Roque Ferrer amb aquesta paralització vol també tranquil·litzar les empreses alteanes que han estat treballant per a aquesta obra d’instal·lació del gas, ja que, i segons les seves paraules, “fins que no siga satisfet el pagament de les seues factures no s’alçarà la paralització d’obra”.

L’edil d’Infraestructures i Obres informa que des de fa un parell de setmanes la subcontracta encarregada d’executar les obres de la xarxa de distribució i transport de gas d’Altea està duent a terme la reparació de totes aquelles deficiències.

Roc Ferrer assenyalava, “agraïsc  a la ciutadania la seua col·laboració per transmetre els inconvenients que han anat generant aquestes obres, així com la seua paciència, perquè ens servirà per expedientar a l’empresa responsable i utilitzar la fiança dipositada per reparar tots els desperfectes ocasionats per aquestes males pràctiques; gràcies a un vídeo publicat a «facebook» d’un «dumper» circulant per damunt del paviment de vianants, hem pogut ser coneixedors”.

Pin It on Pinterest