Select Page
  • El PP fa devolució dels gravats entregats irregularment

Després que el passat 22 de gener l’equip de govern de l’Ajuntament d’Altea denunciara l’ús fraudulent de regals que pertanyien al patrimoni municipal i que el PP regalava com a partit, ‘’finalment el PP ha accedit a tornar els tres gravats que havien regalat irregularment’’, com afirmen des de l’equip de govern. Esta devolució s’ha fet possible gràcies a les denúncies de l’equip de govern que va detectar aquest ús fraudulent i, des del primer moment, va exigir responsabilitats al PP, perquè els gravats regalats de forma irregular tornaren al patrimoni municipal.

L’any 2015, quan arriba al govern d’Altea la nova corporació, detecta que hi ha un desfase aproximat de 60 gravats que no estan controlats. És a dir, que han desaparegut i no estan registrats en el llistat de regals de protocol entregats. La segona gran sorpresa va ser que reconegueren que al despatx del PP no sols tenien els gravats d’Scholotter, sinó una altra gran quantitat d’obra fins arribar a un total de 186 gravats. 

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, explicava que ‘’a pesar de la gravetat dels fets, que considerem intolerables, vam voler donar-los un temps per poder aclarir-ho’’. Finalment, proper dilluns, dia 8 de febrer, es convocarà una junta de portaveus per explicar la devolució dels 3 gravats al patrimoni municipal.

Pin It on Pinterest