Select Page

Amb motiu de la celebració de la Fira Internacional de Turisme a Hèlsinki, MATKA, que va tindre lloc del 21 al 24 de gener de 2016, la regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Altea, Anna Alvado, junt amb la companya del departament Ana Mª Pérez, es van desplaçar fins esta ciutat durant dos dies per a establir contactes amb empreses i associacions finlandeses, i oferir la nostra ciutat com una alternativa turística de qualitat en cultura, esport i oci.

La visita es valora positivament, atès que es van establir diversos contactes, entre els que cal destacar els dut a terme amb agències de turisme que ofereixen productes dirigits a públics diversos: majors de 60 anys, turisme esportiu…etc; les reunions establides amb clubs esportius per a donar a conèixer les nostres instal•lacions esportives així com les rutes de senderisme existents i l’oferta de càmpings per a caravanes. Finalment es van mantindre 10 trobades diferents amb tour operadors que, en general, es van mostrar molt receptius amb la informació facilitada de la nostra ciutat.

Al respecte, la regidora de l’àrea, Anna Alvado, ha assenyalat que ‘’a dia de hui estem ja en contacte amb el Departament d’Esports de l’Ajuntament d’Hèlsinki i amb una reconeguda publicació, una revista, especialitzada en turisme de caravanes’’.

En relació a la presència en FITUR, Altea va estar representada per la Tècnica de Turisme, Fina Huertas, formant part de l’oferta conjunta del Patronat Provincial de Turisme. A més de la informació facilitada a nombrosos visitants interessats en Altea com a destí turístic o residencial, també es va mantindre contacte amb el col•lectiu LGTB així com amb altres agències interessades en la nostra localitat com un dels destins principals en les seues ofertes.

Pin It on Pinterest