Select Page

Membres de l’equip de govern, encapçalats per l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i per la regidora de Benestar Social, Igualtat i Sanitat, Verónica López, s’han apropat este matí a la taula informativa que Anémona, el grup d’autoajuda per a dones amb càncer, ha instal•lat a la plaça de l’Ajuntament amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer, que es commemora hui, dia 4 de febrer. Tant l’alcalde com la resta de regidors de l’equip de govern, han volgut donar suport a Anémona, en aquesta primera activitat que realitza l’associació al nostre poble, que presta els seus servicis a Altea des del 2 de febrer.

Des de les 10 hores, i durant tot el matí, les components d’Anémona informaran als alteans i alteanes que s’acosten a la taula informativa sobre l’associació i sobre la importància de la prevenció en el càncer.

Pin It on Pinterest