Select Page
  • El  termini  per a  la  presentació de  la documentació  finalitzarà el dia 8 d’abril

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altea, conjuntament amb el grup de teatre Pla i Revés, tornen a posar en marxa Alteatre, la Mostra de Teatre Amateur d’Altea, en la que serà la catorzena edició. Com és costum,  la Mostra es celebrarà al mes de juliol, a la plaça de l’Aigua. Els dies de representació seran els dissabtes, dies  9, 16 i 23 de juliol de 2016 a les 21:00 hores. La cloenda serà el dissabte, dia 30 de juliol, amb una representació a càrrec del grup organitzador Pla i Revés. En la Mostra poden participar els grups de teatre no professional que ho desitgen, prèvia selecció.

Les obres podran ser representades en castellà o valencià, no important si són comèdies, drames, musical, etc. Les bases estan publicades a la web de l’Ajuntament d’Altea, (www.altea.es). El  termini  per a  la  presentació de  la documentació  finalitzarà el dia 8 d’abril del 2016, a les 14:00 hores.

L’Ajuntament atorga un premi dotat amb 800 euros i dos de 500 euros cadascun, que són designats per un jurat presidit per l’alcalde d’Altea, el regidor de Cultura, representants de Pla i Revés, persones vinculades amb el món de la cultura, així com un representant de la Federació Valenciana de Teatre Amateur. Esta federació participa, a més, amb una col•laboració econòmica directa  als grups seleccionats.

Pin It on Pinterest