Select Page
  • Les persones interessades podran realitzar les inscripcions fins al 15 de febrer

La regidoria d’Infraestructures, que dirigeix Roque Ferrer, ha anunciat l’ampliació del termini, fins al 15 de febrer, per a fer les inscripcions dels cursos de formació de primers auxilis i socorrisme aquàtic que organitza l’empresa Ambumar SyA i que seran impartits per l’Associació Empresarial de Socorrisme i Salvament de la Província d’Alacant; SOS Escola Mediterrània de Salvament i Socorrisme i per l’Escola de Natació Máximo Miralles, amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Altea. Este curs donarà opció, a la gent que adquirisca la formació, a tindre l’oportunitat de treballar en el període estival.

Per a obtenir més informació i realitzar les inscripcions les persones interessades es poden dirigir als telèfons: 605 251 575 i 680 992 028 i a la web www.ambumarsya.com

 

Pin It on Pinterest