Select Page

Passat divendres, l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, acompanyat per gran part dels membres de l’equip de govern, entre els que estaven els regidors d’Esports i Joventut, Pere Barber; Benestar Social i Igualtat, Verónica López; Medi Ambient, Beatriu Nomdedeu; Infraestructures, Roque Ferrer; Seguretat Ciutadana, Vicent Ripoll; Educació, Vicenta Pérez i Cultura, Diego Zaragozí, va assistir a l’acte de presentació de les 200 milles A2 que organitza el Club Nàutic d’Altea i que enguany compleix  30 edicions. A l’acte també va assistir el director general d’Esports de la Generalitat, Josep Miquel Moya, així com Rafael Chirivella, vicepresident de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana (FVCV).

En la seua intervenció l’alcalde d’Altea va destacar la consolidació de les 200 milles a2 i l’aportació que el treball i l’activitat del Club Nàutic d’Altea suposa per al municipi, per a la seua marca i per a la difusió d’una imatge turística de qualitat. Així mateix, va mostrar el seu recolzament, en nom de l’Ajuntament d’Altea, a tota l’activitat que desenvolupa el Club Nàutic d’Altea.

Per la seua banda el director general d’Esports de la Generalitat, Josep Miquel Moya, va felicitar al Club alteà per haver aconseguit mantenir una regata d’aquestes característiques durant 30 anys i va anunciar el compromís de la Generalitat Valenciana per a revitalitzar les activitats que es desenvolupen al mar com a mesura de foment per a l’economia.

El president del Club Nàutic d’Altea, José Román Zurutuza, va ser l’encarregat de tancar la presentació. Zurutuza va fer un agraïment a totes les institucions i persones que han fet possible, any rere any, aquesta regata que tindrà lloc els pròxims dies 4,5 i 6 de març. Zurutuza va agrair especialment la presencia de l’alcalde d’Altea i dels membres de l’equip de govern presents en aquest acte que va reunir a més de dos-centes persones al mirador de Palau Altea. També va fer menció a les dificultats per les que segueix travessant el Club per renovar la concessió que porta 15 anys caducada i va destacar alguns dels avanços legals que s’han aconseguit enguany en aquest sentit.

Pin It on Pinterest