Select Page

La regidoria de Joventut, dirigida per Pere Barber, ha presentat uns cursos continuats de defensa personal per a dones. Els cursos son gratuïts i seran impartits per Manuel Navarro, mestre d’Hapkido del  Club los Dragones de Altea i per Montserrat Gómez, medalla de plata al pasta Mundial de Hapkido Hanminjok en Corea, l’any 2013. Els cursos compten amb la col•laboració de la Polia Local d’Altea.

Les classes començaran el proper dilluns, 25 de gener, i seran impartides els tots els dilluns d’11:00 a 12:00 hores de manera continuada per a totes aquelles dones d’Altea que puguen estar interessades. El temari no només inclou l’últim en tècniques de defensa personal sinó també en protocols de seguretat davant robatoris, violacions, agressions.

Les dones que vullguen assistir a estes classes es poden dirigir al Centre Cultural Juvenil els dilluns a partir de les 11 hores i parlar directament amb el professor o telefonant al 660 665 220.

Pin It on Pinterest