Select Page

En el marc de la Fira Internacional de Turisme a Hèlsinki, MATKA, que té lloc del 21 al 24 de gener, la regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Altea, Anna Alvado, va mantindre ahir, dimecres 20 de gener, una reunió amb la tinent d’alcalde de la capital de Finlandia, Ritva Viljanen, junt amb la seua senior advisor Leena Mickwitz. Anna Alvado ha qualificat l’encontre de ”molt cordial”. A més a més, Alvado ha assenyalat que ”han mostrat molt d’interès en tot el que els hem ensenyat i s’han compromès a enviar-nos contactes de diferents associacions i clubs esportius per a que puguem treballar amb ells i ens han traslladat la seua intenció de col·laborar amb l’Ajuntament d’Altea; fins i tot s’han plantejat la possibilitat de visitar la nostra localitat esta primavera per a conèixer el nostre poble”.

Pin It on Pinterest