Select Page
  • El curs “Com millora Internet la vida de les dones’’ és gratuït i l’objectiu és contribuir a l’empoderament de les dones

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Altea, que dirigeix Verónica López, amb l’objectiu de contribuir a l’empoderament de les dones, ha organitzat un curs d’informàtica, de 15 hores, per a dones de més de 40 anys que, des de la regidoria, assenyalen serà ‘’interessant i molt pràctic’’.

El curs “Com millora Internet la vida de les dones’’ és gratuït i està previst per a la setmana que ve, del 25 al 30 de gener. Respecte a l’horari està pendent de confirmar, s’impartirà en el torn  elegit per la majoria de dones (que faran constar la seua preferència d’horari, matí o vesprada, en la inscripció). Les places del curs són limitades i totes les dones interessades en el mateix es podran dirigir per realitzar les inscripcions al Centre Social d’Altea.

Pin It on Pinterest