Select Page

El regidor de Cicle Hídric, Roque Ferrer, anuncia el canvi de l’horari de treball diürn previst per la concessionària «Aigües d’Altea» i exigeix un horari de treball nocturn per a minimitzar les molèsties a la ciutadania. En este sentit el proper tall de subministrament d’aigua potable, amb la finalitat de millorar la infraestructura, que tindrà lloc a la partida Carbonera i la partida Planet, es realitzarà en horari nocturn.

Per tant, el dimarts 19 de gener, a partir de les 23:00 hores, fins al dimecres 20 de gener, a les 04:00 hores, hi haurà un tall de subministrament hídric que afectarà a les partides El Planet, Els Arcs, Carbonera, al carrer Pla d’Albes, a l’avinguda del Port i al carrer La Mar i la carretera de l’Albir.

Roque Ferrer assenyalava que ‘’el canvi d’hora en este tall del subministrament d’aigua de diürn a nocturn, pretén afectar el mínim possible a la ciutadania i empreses, mentre es realitzen les obres de millora de la infraestructura’’. A més a més, ha afegit que ‘’este canvi d’hora del tall del subministrament d’aigua es tindrà també en compte d’ara en davant, sempre que les obres previstes afecten al subministrament hídric i duren més d’una hora’’.

Pin It on Pinterest