Select Page

Amb motiu de la celebració de la Fira Internacional de Turisme a Hèlsinki, MATKA, que tindrà lloc del 21 al 24 de gener de 2016, la regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Altea, Anna Alvado, es desplaçarà fins a aquesta ciutat per poder establir contactes, prèviament coordinats, amb empreses i associacions finlandeses i oferir l’oferta de la nostra ciutat com una alternativa turística de qualitat en cultura, esport i oci. A la fira també hi assistirà Ana Mª Pérez Alós, del departament de turisme de l’Ajuntament d’Altea.

Dimecres, 20 de gener, està prevista una reunió amb la regidora de Cultura i Educació, Ritva Viljanen a l’Ajuntament de Hèlsinki, així com contactes amb diferents agències de viatges de la ciutat. Durant la jornada de dijous, dia 21 de gener, la regidora de Turisme té prevista l’assistència a la Fira a l’Messukeskus Expo & Convention Centre, on s’han concertat cites amb operadors turístics especialitzats en golf, turisme esportiu, cultural, i d’autocaravana, entre d’altres. Altea participa en la fira formant part de l’oferta de Tour Espanya. Per a l’ocasió, s’ha preparat diferent material gràfic sobre la nostra ciutat, així com llapis de memòria amb tota mena d’informació sobre allotjaments, esports i gastronomia, entre d’altres.

Al respecte, la regidora considera imprescindible que Altea tinga presència a les fires internacionals de prestigi. En aquest sentit, Altea amb Trellat, sufragarà les despeses del viatge a Helsinki, vol i allotjament, de la regidora de Turisme, mentre que la pròpia Anna Alvado correrà a càrrec amb les despeses de manutenció.

La Regidoria de Turisme d’Altea també estarà present a FITUR, la Fira Internacional de Turisme, que tindrà lloc a Madrid del 20 al 24 de gener. En aquesta ocasió serà Fina Huertas, la Tècnica de Turisme, la qual assisteix a aquesta fira, referent en l’àmbit internacional. Un dels objectius que es pretén complir és establir contacte amb el col•lectiu LGTB (lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals), segons les directrius marcades per l’Agència Valenciana de Turisme, donada la demanda turística, cada vegada més gran, d’aquest sector de la població. A més, també es presentarà nou material editat de rutes de senderisme i esports nàutics. Durant tota la fira, es projectarà un vídeo amb imatges de la nostra ciutat en pantalla gegant. En FITUR, Altea participa formant part de l’oferta conjunta del Patronat Provincial de Turisme.

Pin It on Pinterest