Select Page
  • El dia 3 de febrer finalitza el termini de lliurament de la sol•licitud, la documentació i les mostres, que es podran presentar a la Casa de Cultura d’Altea

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altea i la UNART, la Unió d’Artesans d’Altea, han presentat les bases de la trenta-tresena edició de la ”Mostra d’Artesania d’Altea”. Aquesta associació, en col•laboració amb l’Ajuntament d’Altea, posa en marxa aquesta activitat cada any.

La ”Mostra d’Artesania” és un dels esdeveniments culturals amb més tradició d’Altea, ja que compta amb més de trenta edicions realitzades, i l’objectiu és fomentar l’artesania al municipi i promocionar l’obra dels artesans donat el seu valor sociocultural. La Mostra es caracteritza per la seua artesania artística i de creació amb un alt grau de manipulació en matèries primeres i de contrastada qualitat.

L’edil de Cultura, Diego Zaragozí, ha explicat que ”els artesans que vulguen participar hauran de presentar el model normalitzat de sol•licitud juntament amb mostres representatives dels treballs que vullguen exposar, entre 5 i 8 peces, així com la documentació requerida en les bases”. ”Un dels requisits que cal aportar, indicava el regidor, és el document de qualificació artesana, DCA, expedit per l’òrgan competent”. Així mateix, s’han explicat les condicions de participació dels artesans que participen en l’activitat. L’edil ha informat que tota la informació sobre les bases i les sol•licituds es pot consultar al web municipal altea.es (ruta: ‘Serveis’, ‘Cultura’, ‘Activitats’).

El termini de lliurament de la sol•licitud, la documentació i les mostres és el dia 3 de febrer, tota la documentació podrà presentar-se a la Casa de Cultura d’Altea, al carrer Pont de Moncau número 14. La resolució del jurat es publicarà el dia 10 de febrer a la web municipal www.altea.es.

Pin It on Pinterest