Select Page

El passat 8 de gener prenia possessió la treballadora social Ana Belén Soria, que treballarà en el programa d’Atenció a la Dependència. La signatura del contracte es va fer en dependències d’Alcaldia, amb la presència de l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares i la regidora de Benestar Social, Igualtat i Sanitat, Verónica López.

La pròpia regidora de l’àrea assenyalava que ‘’la partida econòmica per a aquesta àrea s’ha incrementat en relació a l’any 2015, de 22.548 euros a 27.232 euros. Aquest increment ve marcat per la prioritat dirigida cap al sector de la dependència i les polítiques socials; des de Conselleria es pretén que les valoracions es porten a terme des dels equips base dels propis ajuntaments, que determinaran els graus de dependència, qüestió que millora clarament l’atenció a la dependència que, fins ara, es portava per AVAPSA, empresa pública de la pròpia Conselleria’’.

Pin It on Pinterest