Select Page

Des del gener i fins al mes de juny de 2016, el públic de la província d’Alacant podrà gaudir d’una variada programació a Palau Altea gràcies a la gestió conjunta de l’Ajuntament d’Altea i l’empresa Olympia Metropolitana. Teatre, òpera, música i espectacles familiars per a tots els públics.

Diego Zaragozí, regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Altea, ha presentat aquesta nova programació acompanyat per Enrique Fayos, director de Olympia Metropolitana. D’aquesta manera, el 14 de febrer comença la programació amb una divertida comèdia dirigida i protagonitzada per Josema Yuste, “Taxi”, seguida, el 3 de març, d’un dels violinistes més reconeguts de tots els temps: Ara Malikian.

D’altra banda, els amants de l’òpera tenen una cita ineludible el dilluns 7 de març amb l’obra mestra de Giuseppe Verdi “Rigoletto”.

La música té també un lloc predominant en aquesta programació amb el pianista xinès Haochen Zhang, la cantant Mara Aranda, “La Vida és Ritme” de Camut Band i el gran intèrpret de música antiga Jordi Savall, entre d’altres.

Els més xicotets de la casa gaudiran també del Premi MAX al Millor Espectacle infantil de 2015: DOT. Un sorprenent espectacle que combina teatre, dansa, música i noves tecnologies.

Palau Altea obri les seues portes també a un dels espectacles més televisius del moment, el musical “Iba en serio” del showman Jorge Javier Vázquez, els dies 28 i 29 de maig.

Amb aquesta programació, l’Ajuntament d’Altea juntament amb Olympia Metropolitana, consoliden el Palau Altea com un dels centres culturals més destacats de la Marina Baixa amb la millor oferta d’espectacles d’oci, entreteniment i cultura de qualitat.

Els interessats poden consultar tota la programació al web de Palau Altea.

Venda d’entrades:

• Ajuntament d’Altea: Dimarts i dijous de 10h. a 14h.
• Taquilla Palau Altea: Dijous de 16:30 a 19: 30h. i des 2h abans de cada espectacle
• Online: www.palaualtea.com

Pin It on Pinterest