Select Page
  • Segueix obert el termini per a la recerca d’un nou Magatzem Municipal fins al dia 1 de febrer

La regidoria de Turisme té previst traslladar novament l’oficina de turisme a la zona compresa en el front marítim d’Altea. Per qüestions de visibilitat,  es creu convenient que siga de nou el carrer Sant Pere, en l’espai comprés entre el restaurant Caramba i el carrer Illeta. És una zona de passeig i també hi ha trànsit i aparcament, qüestions que cal tindre en compte a l’hora de facilitar l’accés a la mateixa.

La data màxima de presentació de propostes serà el divendres, 15 de gener del 2016, a les 14:00 hores. El telèfon de l’Oficina de turisme és el 965 844 114. El local hauria de tindre unes dimensions entre 50 i 100 metres, aproximadament. Els propietaris i propietàries interessats en llogar en eixa zona, hauran de dirigir-se al Departament de Turisme per a exposar les seues condicions.

Per altra banda, es recorda que segueix obert el termini per a la recerca d’un nou Magatzem Municipal, fins al dia 1 de febrer. L’ús del nou magatzem està previst a partir del mes de març. Per a més informació, els interessats es poden dirigir al telèfon de l’Ajuntament d’Altea: 96 584 13 00.

La Regidoria d’Infraestructures i en coordinació amb la d’Empresa Pública, anunciaven el passat mes de desembre la recerca d’un nou magatzem municipal, en règim de lloguer, que complisca amb les següents especificacions:

•        Magatzem mínim: 500m2
•        Parcel•la mínima lliure: 1.000 m2
•        Exempt d’infraccions urbanístiques.

Des de la regidoria d’Infraestructures, Roque Ferrer ha explicat que el canvi d’ubicació del magatzem està motivat, per una banda, per la fi del contracte del lloc on està ubicat actualment, a la zona del riu Algar i, per un altra, per la necessitat de trobar una ubicació que complisca tots els requisits legals. El regidor ha assenyalat que ‘’la intenció d’aquest equip de govern és alliberar esta zona tan sensible, com és la del riu Algar, d’aquest tipus de magatzems”. Per la seua part, Imma Orozco ha explicat que ‘’s’està buscant  una nau polivalent que puga utilitzar tant la Brigada de Serveis de l’Ajuntament com  la Pública  per tal de millorar la coordinació en el funcionament diari d’estos dos serveis tan essencials’’.

Pin It on Pinterest