Select Page

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altea va presentar l’11 de gener en un acte a la Casa de Cultura, les propostes i idees que es van plantejar el 18 de novembre passat i que, al costat dels projectes ja iniciats per l’Ajuntament, sentaran les bases dels actes específics per a commemorar el 4t Centenari de la Carta Pobla.

Entre les conclusions es destaca la formació de sis grans blocs temàtics pels quals es conduirà tota la celebració, que són “comunicació i visibilitat”, “activitats institucionals”, “activitats històriques”, “activitats culturals”, “activitats gastronòmiques” i ” activitats festives “. Algunes de les idees incloses en aquestos blocs són la realització d’un web específic del centenari i la difusió en xarxes socials; la realització d’un congrés sobre història d’Altea, exposicions commemoratives, activitats musicals, i l’elaboració d’un receptari complet de cuina alteana, entre d’altres.

Així mateix, s’ha format una borsa de col•laboradors que podran apuntar-se en la Casa de Cultura d’Altea, indicant en quin dels blocs temàtics anteriorment descrits desitja col•laborar.

Amb aquest acte l’Ajuntament d’Altea commemora el 399 aniversari del centenari del naixement de la ‘vila nova’ Altea i inicia el compte enrere per a la celebració que, l’11 de gener de 2017, complirà 400 anys de la signatura de la carta de poblament.

Pin It on Pinterest