Select Page

Davant les falsedats expressades pel PP al llarg del dia de hui, des dels grups municipals de Compromís i PSPV volem expressar que una vegada mes, les diferències en la manera d’entendre l’exercici de la política es manifesten en l’actitud del Partit Popular tant en la Junta de l’Empresa Pública que va tindre lloc ahir com en la nota de premsa amb què ens sorprén hui.

El descrèdit de les velles formes no sembla haver fet canviar d’actitud el Partit Popular, que no té cap escrúpol a l’hora de transmetre informació falsa.

  • Perquè és fals que les retribucions del gerent de l’Empresa Pública ni tan sols vagen a estar prop de les xifres que difon el Partit Popular. Potser estiguen pensant en temps passats quan el Director General de l’Ajuntament -germà del cunyat d’Ortiz que, per cert, era també Coordinador d’Urbanisme- cobrava vora 5,000 euros mensuals. O potser pensen en els temps en què el gerent que ells van contractar -encara que no feia totes les funcions inherents al càrrec i només tenia 20 treballadors al càrrec- tenia una clàusula de rescissió de més de 50,000 euros i cobrava vora 4,500 euros bruts en 15 pagues gràcies als estatuts redactats per Miguel Ortiz com a President de l’EPDM. La proposta que es portarà al pròxim Consell d’Administració suposarà un gran estalvi respecte d’açò que es farà públic una vegada aprovat.

  • Són falses, i a més un intent lamentable de menysprear les competències professionals del candidat seleccionat, les afirmacions que es fan al voltant de la seua experiència laboral.

  • És més que fals, a banda d’indesxifrable, el què es suggereix amb l’afirmació de que ens repartirem 150.000 € entre el sou del nou gerent i el lloguer d’una nau.

  • De fet, és fals que, a hores d’ara, s’haja llogat la nau esmentada. A més, no és l’Empresa Pública sinó l’Ajuntament qui necessita reubicar el magatzem municipal. De moment són diverses les ofertes de possibles magatzems a falta que els tècnics d’urbanisme i infraestructures informen sobre la idoneïtat de cadascuna d’elles. Per tant, la decisió es prendrà amb criteris d’utilitat, operativitat i eficiència, més enllà de les apariències i de qualsevol especulació malintencionada. No cal recordar-li al Partit Popular que en l’anterior legislatura va iniciar contactes per a llogar eixa mateixa nau per la qual ara posen el crit en el cel.

Curiosa es també l’al·lusió a les portes giratòries, i més venint d’un partit amb tanta experiència en el tema. Les portes giratòries consisteixen en beneficiar quan tens responsabilitats públiques a una empresa privada per a què després et torne el favor en un lloc en el seu consell d’administració. I, evidentment, sense cap procés de selecció. És complicat, per tant vore el paral·lelisme.

El pitjor de totes estes afirmacions, conclouen, és que el Partit Popular és conscient de la seua falsedat, però no té cap escrúpol en fer un refregit amb quatre conceptes mal embastats amb l’única intenció de crear una distorsió evident. I això sí que és una falta de respecte a la ciutadania.

Pin It on Pinterest