Select Page

Ahir es van incorporar a l’Ajuntament d’Altea huit nous treballadors, gràcies al Pla d’Ocupació conjunta, entre l’Ajuntament i la Diputació d’Alacant. La durada d’aquests contractes és de tres mesos, i el cost dels mateixos serà assumit conjuntament per ambdues institucions.

Es tracta de tres peons de la Brigada d’Infraestructures, un conserge per a les instal•lacions esportives, un tècnic superior al mig Natural/Forestal, una treballadora social, un tècnic mitjà de Gestió Administració General i una administrativa d’Administració General.

L’Alcalde d’Altea, Jaume Llinares, es va reunir ahir amb tots ells per a procedir a la signatura dels contractes, així com per a donar-los a conèixer les àrees en les quals aquests treballadors van a exercir les seues funcions. En la trobada també van estar presentes la regidora de Benestar Social, Verónica López, l’edil d’Infraestructures, Roque Ferrer, la regidora de Turisme, Anna Alvado, i l’edil de Medi Ambient, Beatriu Nomdedeu; en tractar-se dels departaments en els quals van a exercir les seues funcions els nous treballadors.

Jaume Llinares va destacar que aquests vuit nous treballadors “van a exercir funcions que necessita l’Ajuntament i per a nosaltres és important donar aquesta possibilitat d’ocupació, encara que ens agradaria que anaren de més durada”. Segons va explicar Llinares, “aquesta iniciativa ve en gran part subvencionada, i l’Ajuntament el que fa és una aportació per a completar el seu cost”.

En aquest sentit, el Primer Edil va remarcar la importància de “ajudar al fet que aquestes persones s’incorporen al mercat laboral i que ho facen en condicions, encara que, insistisc, en què ens haguera agradat poder fer aquests contractes amb una durada més extensa”.

Pin It on Pinterest