Select Page
  • 23
    tendes han participat en el Concurs d’Aparadors, el doble que en l’última
    edició

L’edil de Comerç, Anna Alvado, ha fet lliura aquest matí dels diplomes i premis als millors aparadors nadalencs. Dimecres passat, el Jurat, compost per professionals de la decoració i interioristes, van visitar els 23 comerços que s’han inscrit en aquesta edició del Concurs d’Aparadors Nadalencs, el doble que l’any passat.

Després de deliberar, el Jurat va triar als tres millors aparadors. El primer premi, de 500 euros de compres en el comerç d’Altea, més dues setmanes de falques en Ràdio Altea, va anar per a “Llenceria Rosé”. El segon premi, dotat amb 350 euros, va anar per a la tenda “It Men”. I el tercer premi, de 150 euros, va anar per a “Altea Natural”. Els 23 establiments que han participat enguany van rebre un diploma acreditatiu de mans de l’edil de comerç, Anna Alvado.

Després del lliurament de premi l’edil de Comerç destacava l’alt nivell de participació d’enguany, “estic molt satisfeta per veure que s’ha duplicat la participació respecte a altres anys”, i sobre aquest tema va afegir, “sembla que el comerç d’Altea s’està adonant que ha de participar en totes les activitats que es facen des de l’Ajuntament perquè és un esforç que s’està fent en favor del comerç local”.

“Enguany el jurat, que té molta experiència en aquest tipus de concursos, ho ha tingut més complicat perquè calia visitar i valorar molts aparadors; més del que estaven acostumats i a més hi ha alguns comerços que ho treballen molt, que tenen molt bones idees i hi ha aparadors molt bonics i costa decidir”, ha conclòs Alvado.

Pin It on Pinterest