Select Page

La Regidoria d’Infraestructures, encapçalada per Roque Ferrer, ha adquirit un total de 150 contenidors de reciclatge. Tal com l’edil informava, han sigut 70 contenidors per a envasos, concretament 60 de 3 metres cúbics i 10 de 4.5 metres cúbics; a més de contenidors per a paper i cartó amb un total de 70 de 3 metres cúbics i 10 de  4.5 metres cúbics.

Roque Ferrer avançava que estos contenidors aniran ubicats en diferents punts de la localitat, començant per substituir els del nucli urbà en primera instància i ampliant el servei a noves àrees que actualment no disposen de l’opció de facilitar el reciclatge a l’abast.

Aprofitant la instal•lació dels nous contenidors, la regidora de l’EPDM, Imma Orozco, i Roque Ferrer, han decidit estudiar i reordenar la ubicació de tots els punts d’abocament de residus i seguir una línea estratègica d’unir contenidors formant illes allà on era viable. L’objectiu és facilitar la tasca i responsabilitat de reciclar a la ciutadania d’Altea perquè no sols guanyarà el medi ambient sinó que també serà avantatjós econòmicament per a l’EPDM ja que, en un futur pròxim, la gestió de residus com els envasos o el paper/cartó serà directa. Això reportarà ingressos al compte de resultats de l’EPDM per una banda i implicarà un estalvi al reduir el volum de gestió de residus orgànics.

El Regidor d’Infraestructures i Obres manifestava que amb l’adquisició d’estos nous 150 contenidors i la gestió directa dels residus, tasca que serà portada a terme de manera directa per l’Empresa Pública de Desenrotllament Municipal, es demostra que Altea serà en pocs dies un dels municipis de la Comunitat Valenciana que més es preocupa per la cura del medi ambient, encara que ens queda molt de recorregut per davant.

Pin It on Pinterest